follow Catalog firme » Birotica papetarie » Firme hartie foto » Hartie foto constanta
  home     Firme hartie foto   Hartie foto constanta

Hartie foto

hartie foto (CONSTANTA)
[Actualizat: 10-07-2015] Hartie foto *Hartie photo pt imprimante inkjet HP Advanced Glossy lucioasa 10x15cm 250g/mp 100coli/top. *Hartie photo pt imprimante inkjet HP Premium Plus High-gloss 10x15cm 280g/mp 25coli/top. *Hartie photo pt imprimante inkjet Rayfilm lucioasa 180g/mp, A4, 20coli/top.
0241 *** ***Click aici!
imprimare hartie foto (CONSTANTA)
Import si distributie prese, accesorii si consumabile pentru perosnalizare prin termotransfer. consumabilele sunt pentru imprimate laser, copiatoare color, inprimante ink-jet, sublimare, solvent sau eco-silvent. comercializare gama larga de obiecte de personalizat: tricouri, genti, cani, sepci, mouse-pad-uri, puzzles, etc. hartiile de termotransfer pentru textile isi gasesc in continuare intrebuintarea, poate in cantitatea cea mai insemnata, atat doar ca acum costul per print este mai..
0744 *** ***Click aici!
hartie foto (CONSTANTA)
Imp Expert reprezinta un proiect de business ce a luat nastere in anul 2012 si care se afla in plina ascensiune. Cheia succesului in ceea ce ne priveste consta in respectarea angajamentelor luate fata de partenerii si clientii nostri cu care dezvoltam relatii de colaborare pe termen lung. Suntem o echipa tanara orientata catre cel mai bun rezultat si determinata sa identifice corect..
0785 *** ***Click aici!